8:30am – 8:00pm (dilluns-diumenge)

“Als peus de La Capa” 🏔️- Història d’Arinsal

Als peus de La Capa

Has estat aquest cap de setmana a Arinsal? 🏔️ Tens previst anar aquesta temporada?- Arinsal mai no defrauda… però sabies que aquest any l’estació ha celebrat el seu 50è aniversari? 🥳 “Als peus de La Capa” és un documental que explica com es va gestar l’obertura del domini esquiable i com la visió d’un emprenedor- el Sr. Josep Serra ho arrisc tot perquè avui gaudim d’aquest paradís al Pirineu Andorrà.

El documental

Al documental – “Als peus de La Capa”, que es va presentar fa uns mesos es descriu en tot detall quins van ser els inicis de l’estació- pionera al vessant nord del Principat d’Andorra, que posteriorment es va fusionar amb el domini esquiable de Pal i que recentment ha passat a formar part de Gran Valira Resorts.

Fa 50 anys, el Sr. Serra va visionar que el futur d’Arinsal i d’Andorra passava pel turisme i en concret pel turisme de neu i de natura… Era un visionari!

Es va llançar a l’aventura de crear un domini esquiable hipotecant el seu patrimoni, temps i esforç en una zona on hi havia vaques i barrancs. No només creo el domini, sinó que es va llançar a crear les infraestructures d’accés.

Arinsal

Arinsal, sempre s’ha mogut entre l’amor dels seus incondicionables- que valoren el seu “ADN salvatge”, el seu enclavament a les portes del Parc del ComaPedrosa, el seu vincle amb el poble, ser una estació que et fa sentir com en família i els que sempre l’han considerat l'”aneguet lleig” 🦆 dels dominis esquiables del Principat- pels seus quilòmetres esquiables, per la seva accessibilitat,…- la veritat… ells s’ho perden 😳 – tu no t’ho perdis! no us defraudarà!

Aquest documental – Als peus de La Capa, és una mostra de l’esperit emprenedor, de creure en un somni i de com la tasca de Josep Serra ha deixat empremta a les muntanyes andorranes.

Si voleu conèixer la història de l’estació no us ho podeu perdre i després de veure’l estem segurs que tindreu unes ganes boges de venir a Arinsal i gaudir de l’entorn. Aquí us esperem!!!

A Esports Sant Moritz us oferim tot el material que necessiteu i activitats guiades per descobrir aquest paradís.

Més Ski! Més per a tu!

📸: foto extreta del documental- Als peus de La Capa

Comparteix el post:

Post antics