8:30am – 8:00pm (dilluns-diumenge)

Copa del Món d´esquí de muntanya

Copa del Mundo esquí montaña Comapedroda

Aquest cap de setmana vinent, del 19 al 21 de gener, es disputa un any més la Copa del Món d’esquí de muntanya Comapedrosa Andorra .

Aquest any s’arriba a l’edició nº13 i en podrem gaudir a les pistes de Pal-Arinsal de GrandValira Resorts.

Tipologies de proves de la Copa del Món

Es disputaran 3 tipologies de proves

  • Individual Race (20/01) – amb 3 recorreguts diferents amb sortida i arribada des del Xalet Igloo al sector d’Arinsal.
  • Vertical Race – es disputa en dos recorreguts, amb sortides a cota 1.580mi cota 1.880mi arribada d’ambdues a cota 2.330m al Xalet Igloo. Aquesta prova es realitza de forma integra per les pistes domini esquiable del sector Arinsal

Addicionalment, es disputa la modalitat Open , la qual està oberta a tots els amants de l’esquí de muntanya. Aquesta prova es realitza al mateix recorregut que la dels corredors de la Copa del Món i és puntuable per a la Copa Andorra d’Esquí de muntanya.

Així que aquest cap de setmana al sector Arinsal, tenim un esdeveniment de nivell! A més, si vols pots participar a la prova Open i experimentar el que experimenten els professionals.

Podeu comprar el vostre forfet per gaudir de l’esdeveniment a la web de l’estació – el forfet d’1 dia surt per 16.50€.

A més si voleu gaudir de l’esdeveniment, practicant esquí de muntanya, us recordem que a Esports Sant Moritz , disposem de material de lloguer per a la pràctica d’aquesta modalitat:

  • Esquís
  • Botes
  • Material de seguretat- sonda, pala i ARVA

El nostre director d’operacions Eric Toussaint, ens ho explica detalladament al següent vídeo.


No t’ho pots perdre! És un esdeveniment espectacular amb els millors esquiadors de muntanya a nivell mundial, en un entorn espectacular.

Si voleu reservar el vostre material d’esquí de muntanya per seguir l’esdeveniment a peu de pistes, visiteu la nostra web o poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del següent formulari.

Comparteix el post:

Post antics