8:30am – 8:00pm (dilluns-diumenge)

Necessites conèixer el Gore-Tex

Necesitas conocer el Gore-Tex

Vols gaudir de la natura sense que el mal temps t’ho impedeixi? Aleshores necessites conèixer el Gore-Tex.

Aquest material sintètic és la millor opció per protegir-te del fred, la pluja i la neu.

Per què?

Perquè el Gore-Tex té tres característiques úniques que el converteixen en el material perfecte per a activitats a l’aire lliure:

  • Impermeabilitat: Gore-Tex és una membrana que impedeix el pas de l’aigua, però permet la transpiració del vapor d’aigua. Això significa que les peces fabricades amb Gore-Tex són impermeables, però no et faran suar.
  • Transpirabilitat: el Gore-Tex permet que el vapor d’aigua surti de la peça, evitant l’acumulació de suor i el refredament del cos. Això et mantindrà sec i còmode, fins i tot si estàs fent exercici o treballant de valent.
  • Durabilitat: el Gore-Tex és un material molt durador, que pot suportar condicions climàtiques adverses. Això vol dir que les teves peces de Gore-Tex duraran molts anys.

On pots trobar peces de roba de Gore-Tex?

A Esports Sant Moritz disposem de peces Gore-Tex de la marca Norrona – marca noruega, que fabrica roba d’esquí i muntanya premium, des de l’any 1929.

Disposem de col·lecció tant d´home com de dona, amb pantalons, primeres capes i segones capes.

Segur que trobes el model que t’enamora 😍

A més no t’oblidis, que des d’aquest any, amb el nostre programa de fidelització, St.Moritz+ , si llogues material d’esquí o surf de neu a través de la nostra web, les teves reserves acumulen diners ( un 5% ) perquè els puguis gastar a les teves compres a qualsevol de les nostres tres botigues d’Arinsal.

Així que ja ho saps!!! Estalvia comprant el teu nou equip Norrona de Gore-Tex a les nostres botigues 🥳

Té manteniment?

Encara que no sigui especialment conegut, tots els materials tècnics tenen un manteniment mínim tant quan ens plantegem el seu rentat, com per garantir el manteniment de la seva impermeabilitat.

En termes de rentat- la recomanació és no abusar del rentat a màquina, ja que el moviment dins del tambor de la màquina de rentar deteriora el material i fa que perdi les qualitats. És per això que, excepte circumstàncies especials, no és recomanable rentar aquest tipus de peces de roba més d’1 cop per temporada.

En termes d’impermeabilitat- com s’ha indicat, el material de per és impermeable, però amb el pas del temps aquestes propietats es van deteriorant. Llei de vida 😳

Però no us preocupeu, a Esports Sant Moritz, disposem de la gamma de productes de la marca Grangers, que estan especialment dissenyats tant per minimitzar el desgast en el propi procés de rentat de les peces, com per garantir el manteniment de la seva impermeabilitat. No dubtis a consultar-nos-hi! 😉

Grangers Gore-Tex protection

Estàs preparat per gaudir de la natura sense límits?

Necessites conèixer el Gore-Tex… Tria Gore-Tex!

Més Ski! Més per a tu!

Comparteix el post:

Post antics