8:30am – 8:00pm (dilluns-diumenge)

Black Crows, els esquís definitius

Black Crows

Els esquís Black Crows són dels més somiats pels amants del Powder, el freeride, el forapistes, l’esquí d’aproximació i tot aquell que gaudeix amb un esquís que tenen l’origen en plens Alps, en concret a Chamonix. Els esquís Black Crows, els esquís definitius ❄️🤟

Black Crows , és una marca que va néixer fa gairebé 20 anys, en concret l’any 2006 a Chamonix de la mà de dos freeriders professionals -Camille Jaccoux i Bruno Compagnet .

Camille i Bruno tenien un somni, que era poder compaginar un esquí de qualitat amb un disseny atractiu. Fins llavors, els esquís tenien tendència a tenir un disseny sobri i poc cridaner… i Black Crows ho va posar tot de cap per avall! 🤘

A Esports Sant Moritz fa anys que treballem amb la marca, ens apassiona… i vam ser pioners en la seva introducció al Principat d’Andorra. Els nostres fundadors Patrick Toussain t va ser representant de la marca durant anys fomentant el seu coneixement entre els esquiadors.

Així que cada temporada apostem per la col·lecció de Black Crows com a part de la nostra oferta de material dur per als nostres clients- disposem de models de venda, però també de lloguer.

Panell esquis- Programa Prova i compra

Quins models de Black Crows us oferim?

Disposem de models de la categoria All terrain i Mountain touring tant en mesures d’home com de dona. A més, disposem de pells de foca de la marca i si vols anar a joc també disposem de pals Black Crows.

Els esquís es poden comprar “flat” (sense fixació) o bé aprofitant alguna de les ofertes d’esquí + fixació que tenim. A més, ara que estem de rebaixes, tots els esquís de Black Crows estan rebaixats un 20%. Una super oportunitat de portar un gran esquí!

Si voleu provar-los abans de dir-vos per la compra, recordeu-vos que disposem del nostre programa “PROVA I COMPRA , on podràs gaudir d’una jornada d’esquí amb el model seleccionat per acabar de decidir-te a comprar-lo.

Dins de les diferents gammes d’esquís de la marca, us volem explicar una mica més els models específics.

Models All Terrain 🏔️

Esquís polivalents per a tota mena de neus i esquiadors que busquen els límits.

MODEL SERP: Dins de la gamma de Black Crows és un model pister, molt reactiu. Amb un patí de 93mm (a la base), és ideal per “carvejar”.

MODEL MIRUS COR: Un dels models més nous de la gamma. Busca la combinació entre les prestacions d’un esquí de freeride i un carving amb forta angulació. És un esquí amb una configuració “rocker” a l’espàtula i cues llargues. Això ens permet jugar amb els girs curts a pista així com divertir-nos amb els sidehits.

MODEL VERTIS: Esquí de ràdio curt (15m). Té un patí de 85mm i una transició molt ràpida i àgil. És un dels models dentrada a la marca.

MODEL JUSTIS: Model tot terreny, permet entrar als revolts en mode “desmelenado”, buscant els límits. Incorpora una doble capa de titani per a una conducció precisa i també és rocker per facilitar la direcció de l’esquí. Pensat principalment per desenvolupar-se a l’entorn esquiable de l’estació, però que ens permet salvar-nos amb els fora pista.

MODEL CAPTIS: Un dels models més populars de la marca i accessible. Té un flex progressiu i molt de cant efectiu el que ens permet realitzar maniobres precises a alta velocitat. Un esquí molt versàtil.

Esquis Black Crows

Models Mountain Touring 🤘

Pensats per a les nostres aventures fora pista… tant en ascens com gaudint en els descensos pels pendents més recòndits.

MODEL CAMOX FREEBIRD: Model icònic de la marca. Ideal per a totes les condicions. És un esquí més pensat per als descensos que no pas per anar muntanya amunt. Esquí juganer, divertit que prima poder abordar qualsevol tipus de neu que no les altes prestacions. És permissiu, lleuger i progressiu.

MODEL OVA FREEBIRD: Un esquí amb una flexió forta i reactiva, encara que també permet esquiar de manera tranquil·la. És un esquí lleuger però sense comprometre’n el rendiment costa avall.

MODEL ORB FREEBIRD: Famós pel color groc fluorescent és un model de referència en esquís de travessia. Té un patí de 90mm, amb una construcció lleugera i molt bona esquiabilitat.

MENTIS FREEBIRD: Conceptualitzat com a esquí fi, molt lleuger però amb una altíssima esquiabilitat per a aquest tipus d’esquís. Amb el seu patí de 80mm, manté un pes baix. Permet tenir grans sensacions de neu tova i cal en terrenys més accidentats.

NAVIS FREEBIRD: Una altra de les icones de la marca. Amb el seu patí de 102mm no passa desapercebut. Manté un equilibri fi entre flotabilitat i esquiabilitat. Així tindrem sensacions alpines i alhora gaudirem d´un rocker frontal progressiu. Si no ens importa la lleugeresa, és un company insuperable d’aventures.

CORBUS FREEBIRD: El “pink panther” és la selecció d’aquells que aposten clarament per l’esquí de travessia. És un esquí agressiu i precís en entrada i sortida de corba i amb un comportament molt enèrgic. Disposa de placa de titani sota el peu que fa més segur el muntatge de fixacions híbrides.

Així que ja ho sabeu, a Esports Sant Moritz, disposa d’una àmplia varietat dels diferents models de la marca Black Crows, els esquís definitius!, perquè pugueu decidir-vos per un.

Recordeu-vos que ara que estem de rebaixes, els models estan rebaixats- tenen un 20% de descompte i si teniu dubtes/consultes, us podeu posar en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-vos!

Black Crows, els esquís definitius 🤟⛷️

Comparteix el post:

Post antics