8:30am – 8:00pm (dilluns-diumenge)

Excursions amb raquetes de neu ❄️

Excursión con raquetas de nieve en Andorra

No et va de baixar per les muntanyes però vols conèixer l’entorn natural del Principat d’Andorra? 🏔️

Tenim la solució perfecta! Des d’Esports Sant Moritz, us oferim excursions amb raquetes de neu pels paratges naturals del Principat d’Andorra- que no us enganyarem… són una autèntica passada! 🤩

Us oferim 4 rutes , totes accessibles per a tots els nivells- amb una distància aproximada de 8km i un desnivell acumulat màxim és de 250m-ideals per realitzar en família o amb amics.

Us recollirem a l’hotel, us traslladarem fins al punt de sortida, us acompanyarà en tot moment un guia professional i en acabar us tornarem al vostre hotel. I és clar! per descomptat us proporcionarem les raquetes i bastons perquè us pugueu moure amb soltesa.

Per fer les excursions, disposem de raquetes de diferents mides (també per a nens), perquè se t’ajustin a la perfecció.

El nostre guia, a part de vetllar per la vostra seguretat us formarà en l’ús del material (que algun truquillo té 🤪 i us anirà informant sobre les diferents zones que recorrerem- vegetació, fauna, característiques geogràfiques.

Les excursions amb raquetes de neu són una activitat perfecta per passar el matí i gaudir de la natura fent exercici i descobrint l’entorn natural. Sortim a les 10h ia l’hora de dinar estarem de tornada.

Si voleu menjar a la zona de l’excursió, també us podem recomanar restaurants.

Les excursions amb raquetes de neu que oferim són:

-Arinsal: Entorn del Parc del Comapedrosa

-Ordino: Entorn del Coll d’Ordino i Refugi de Sorteny

-Canell: Per descobrir la Vall d’Incles

-Grau Roig: Els llacs de Pessons

Són excursions de com a mínim 2 persones (en cas d’anar sol 😳, digue’ns-ho i mirarem d’adaptar-nos), amb un preu de 50€ per persona.

VULL GAUDIR DE LA NATURA

Excursió amb raquetes

Així mateix, si vols fer una ruta especial no dubtis a dir-nos-ho, estarem encantats d’estudiar la teva idea i intentar satisfer-la 😍.

Comparteix el post:

Post antics