8:30am – 8:00pm (dilluns-diumenge)

Les jaquetes de plomes demanen afecte 🪶❤️

gran

Les jaquetes de plomes – tant si són naturals com sintètiques, són una de les millors opcions per protegir-nos del fred- la seva lleugeresa, impermeabilitat, adaptabilitat i capacitat tèrmica són inigualables.

Ara bé, el seu manteniment i en especial el seu rentat, es pot convertir en un autèntic “malson” . Això fa que la majoria dels propietaris d’aquest tipus de productes renunciïn a la seva rentada por a fer malbé un producte que no és precisament barat 🤯

Per què diem “espatllar”?

Bé, això és un “paradigma” que tots tenim al cap i que s’associa a dues variables bàsiques:

  • La rentadora 🧺: Una màquina ” infernal ” que li estarà donant voltes i voltes a la nostra preciosa roba tècnica. Ho resistirà? Perdrà les qualitats?
  • Les plomes 🪶: Quan a un producte de plomes, li apliques aigua de forma continuada i fent voltes, el que acaba passant aquestes s’agrupen, convertint la preciosa peça de roba en un garbuix.
jaqueta de plomes amb plomes mal repartides- problemes rentat

I és clar… qui se la juga amb un producte d’aquestes característiques? doncs la meva poca gent… i la solució és la de “ no fer-li manteniment ”. Però, com tota peça de roba, les jaquetes de plomes requereixen un manteniment periòdic. És a dir, és tan dolent el “ rentat tradicional ” com el “ no fer-ho ” 😱.

Hi ha solució per a les jaquetes de plomes?

Doncs sí, ia Esports Sant Moritz us hi podem ajudar. Fa molts anys que comercialitzem productes de plomes, ja que creiem en les seves virtuts, però per a nosaltres és tan important que els nostres clients vagin ben equipats com que siguin capaços de mantenir correctament el seu equip.

productes grangers cura jaquetes de plomes

Per això, treballem amb els productes de la marca anglesa GRANGERS , que és una marca especialitzada en productes de neteja i manteniment de productes d’outdoor.

Disposen d’una línia específica de productes orientada a les jaquetes i capes interiors de plomes que garanteix el rentat eliminant totes aquestes “pors” que podem tenir al cap.

Així, el producte es compon d’un sabó específic per a aquest tipus de peces de roba que cuida les seves propietats tècniques i una sèrie de “bolesamb arestes que hem d’introduir al bombí de la nostra assecadora i el moviment de les quals en contacte amb la roba ens garantiran que les plomes no quedin enganxades i mal distribuïdes.

Per a un correcte rentat de les nostres jaquetes de plomes, és ideal poder-les assecar en una assecadora, ja que el moviment al costat de les “boles especials”, garantirà que el producte acabi amb les plomes correctament distribuïdes ia més l’assecat ràpid evita que les plomes es puguin “podrir” deteriorant la peça.

Grangers boles cura jaquetes de plomes

Hi ha el mite que això mateix, es pot fer usant “pilotes de tennis”… bé, pot ser una opció, però heu de tenir en compte que aquestes pilotes són molt més dures i d’un material molt més agressiu cap a les nostres peces de roba , de manera que si ho fem de forma habitual acabaran danyat la peça… Per a un dia i sortir de la feina, ok!… però si voleu que les vostres peces us durin no feu servir pilotes de tennis ni similars.

“Something else” per a les teves jaquetes de plomes?

Doncs sí… el producte és realment un 2×1, ja que el detergent de rentat a part d’actuar en la neteja específica de la peça, manté i garanteix la impermeabilitat de la peça.

Grangers cura jaquetes de plomes

Perquè és tan important que les nostres peces estiguin netes com que ens protegeixin de les inclemències meteorològiques.

Amb la simple acció d’inserir a la nostra rentadora el detergent aconseguirem la doble acció de rentat i impermeabilització – reduint l’impacte mediambiental :

grangers sostenibilitat

GRANGER S és una empresa amb una alta sensibilitat mediambiental i disposen del certificat ” Bluesign “, que garanteix que el producte no conté perfluorocarbonis , els envasos són 100% PCR (Past consume recycled)- és a dir, són produïts d’ampolles de plàstic reciclades, existeix un servei de devolució dels envasos,…


A més a GRANGER S podeu trobar molts altres productes per a la cura del vostre material d’outdoor. Nosaltres a Esports Sant Moritz , també treballem amb el d’ impermeabilització de calçat , la qual cosa tant si disposeu de calçat estàndard com de GORE-TEX , és super útil per garantir que els nostres peus es mantinguin secs, calents.


👉 Així que ja ho sabeu! Si teniu una jaqueta o peça de plomes i voleu fer-li un bon manteniment, no ho dubteu, els productes GRANIER que tenim a Esports Sant Moritz són la millor opció!

⛷️ Més Ski! Més per a tu! ❄️

Comparteix el post:

Post antics