8:30am – 8:00pm (dilluns-diumenge)

Rebaixes a Esports Sant Moritz 🛍️

Esport Sant Moritz - Tiendas

Les rebaixes 🛍️ arriben a Esports Sant Moritz . A partir del 4 de febrer (04/2024) , podràs comprar el teu material per gaudir de la neu amb descompte.

Descomptes entre el 30% i el 10% 🛍️ en funció de la tipologia de material. Tot seguit et detallem els descomptes que podràs trobar a les nostres botigues per tipologia de producte.

🆘 Així mateix, si tens dubtes sobre qualsevol material, marca, model pots posar-te en contacte amb nosaltres prèviament a través del següent formulari i t’informarem detalladament perquè així quan vinguis a les botigues trobis exactament el que necessites.

30% Descompte

Esports Sant Moritz - Col·lecció Picture

En roba tècnica d´esquí i surf de neu. Podràs comprar les col·leccions la temporada 2023-2024 de marques com Picture o Norrona amb un 30% de descompte.

Pantalons, jaquetes, segones capes de primeres marques amb i sense Gore-Tex , per lluir a la moda i protegit a les pistes ⛷️🤗.

25% Descompte

En motxilles tècniques de muntanya. Motxilles Reactor ARVA de rescat, per sortir segur a la muntanya 👌.

Les motxilles ARVA són el millor complement per a tots els que practiquen esquí de muntanya, especialment quan s’endinsen en entorns fora de pistes.

ARVA és una marca de referència en seguretat al món de la muntanya ⛰️ i la motxilla és un equipament que complementa les imprescindibles- pala, sonda i detector, que també podràs trobar a les nostres botigues.

Esports Sant Moritz - Motxilles Arva

A més podràs gaudir d’un 10% de descompte a motxilles de muntanya tradicionals de la pròpia marca ARVA I Ortovox.

20% Descompte

Tot el nostre material dur d’esquí i surf de neu 🎿 – esquís, taules de surf de neu, fixacions i botes les trobaràs amb un 20% de descompte.

Panell esquis- Programa Prova i compra

Disposem de models per a tots els nivells – tant per a l’esquiador que s’inicia al món de la neu com per als més experts. Esquís polivalents, esquís d’eslàlom, esquís “all-mountain”, esquís d’aproximació, “fat skis”, esquís de muntanya i taules de surf de neu amb un 20% de descompte.

Trobareu material de marques com Head, Salomon, Stockli, Blackcrows, Blizzard, Atomic i Burton. A més si ho desitges, abans de comprar el teu material ho podràs provar. Descobreix el nostre programa “prova i compra” .

20% Descompte

En material de protecció 🪖. Tots els nostres cascos els trobareu amb un 20% de descompte.

Esports Sant Moritz- Cascos

Trobaràs cascos de les marques Salomon, Head i Briko . Models amb visera o sense visera perquè trobis el model que millor s’adapta als teus gustos.

Així mateix, disposem de models específics per a l’esquí de muntanya – més lleugers i transpirables, però per descomptat, conservant totes les seves virtuts de protecció.

20% Descompte

El nostre calçat tècnic també està de rebaixes 👟. El trobaràs amb un 20% de descompte perquè puguis caminar segur sobre la neu i les superfícies gelades.

Esports Sant Moritz - calçat

Trobareu calçat de muntanya de les marques New Balance i Merrell.

Així mateix, trobareu amb un 10% de descompte totes les nostres màscares d’esquí, motxilles estàndard de muntanya i gorres.

Últimes talles

També trobaràs a la nostra botiga del poble d’Arinsal , la secció d’últimes talles, amb descomptes d’entre el 30 i el 50%. Qui es perd unes ofertes així? 🥳

I et recordem

I et recordem, que si llogues material a través de la nostra web, et beneficies del programa StMoritz+ , que et torna un 5% del preu de les teves reserves perquè el puguis fer servir a les compres a les nostres botigues.

Us esperem a Esports Sant Moritz 🤗

Més Ski! Més per a tu! ⛷️

Comparteix el post:

Post antics