8:30am – 8:00pm (dilluns-diumenge)

Una marca amb impacte – Picture

Picture products

A Esports Sant Moritz , ens agrada treballar amb marques que sabem que no defraudaran els nostres clients. Marques amb impacte!

És a dir, no només volem oferir productes de qualitat, sinó que siguin respectuosos amb el medi ambient. El món de l’esport pot i ha de ser respectuós amb el planeta.

Aquest és el cas de la marca Picture , una marca premium que a part de produir unes peces d’esquí que us deixaran amb la boca oberta, és una marca que cuida el medi ambient 💚.

És a dir, una marca amb impacte mediambiental, una marca transcendent .

Com ho fan?

Picture per a la producció de les seves peces utilitza materials naturals , fugint dels derivats del petroli. Picture utilitza polyester reciclat provinent d’ampolles de plàstic. Això ho porten fent des de l’any 2008! 🤗

Una marca amb impacte - Picture

Apliquen la tecnologia coneguda com ” bio-sourcing ” 💥, que es basa en utilitzar materials derivats de les plantes per a la fabricació de les jaquetes d’esquí. Així usen canya de sucre i llavors de recino, les quals transformen en bio-mono etilenoglicol, que substitueix el produït en base a derivats del petroli.

Ja a la temporada 2020-2021 , un 30% de la col·lecció va ser produïda amb aquest material sostenible i la idea de la marca és anar expandint el seu ús a tota la col·lecció.

Així mateix, per aconseguir la impermeabilitat de les seves peces fugen dels productes químics i des de la temporada 2017-2018 , no usen PFC’s (perfluor derivats- PFOA, PFOS)

En definitiva, una marca de qualitat i que a més a més posa focus en la conservació del medi ambient. Una marca amb impacte 🔝💚.

La marca en acció- Marca amb impacte

Si voleu veure els productes de Picture en acció us convidem a visitar la secció de documentals que trobareu a la seva web.

Secció de documentals i vídeos de producte

A les nostres botigues

Podeu trobar tota la col·lecció a les nostres botigues – Trobareu tant peces de dona com d’home:

  • jaquetes
  • pantalons
  • peces interiors
Una marca amb impacte - Picture- Esports Sant Moritz

Més Ski! Més per a tu! I pel Planeta!

Comparteix el post:

Post antics